Just changed to cable can no longer access mycloudnas :(

Discussion on setting up QNAP NAS products.

Just changed to cable can no longer access mycloudnas :(

Postby psynide » Mon Mar 26, 2012 9:47 pm

Hey guys.

Since I switched to Bigpond Cable I cant access my Qnap from mycloudnas.

Ran the wizard everything says its fine.

Ran the router wizard, all good there too.

Checked my ports through canyouseeme and all good there.

When I go to mycloudnas and try and click through to admin all all i get is "problem loading page".

Under mycloudnas I'm getting the following:
* The SMTP server of the NAS has not been set up. Please configure the settings in "System Administration" > "Notification". Click here to set "Notification"

I havent changed anything since being with ADSL and not really sure what to put in here, or if it's what is causing the problem. If anyone can help with what I should put in there that's a great start.

This is the result of the diagnostic test.

------ UPnP Diagnostics ------
List of UPNP devices found on the network :
desc: http://192.xxx.x.x:80/RootDevice.xml
st: urn:schemas-upnp-org:device:InternetGatewayDevice:1

Found valid IGD : http://192.xxx.x.1:80/WANIPConnection
Local LAN ip address : 192.x.x.22
Connection Type : IP_Routed
Status : Connected, uptime=277761s, LastConnectionError : ERROR_NONE
Time started : Fri Mar 23 19:35:49 2012
MaxBitRateDown : 100000000 bps MaxBitRateUp 100000000 bps
ExternalIPAddress = 120.148.74.14
Bytes: Sent: 4294967293 Recv: 4294967293
Packets: Sent: 4294967293 Recv: 4294967293

------ NAT PMP Diagnostics ------
initnatpmp() returned 0 (SUCCESS)
using gateway : 192.168.0.1
sendpublicaddressrequest returned 2 (SUCCESS)
readnatpmpresponseorretry returned -7 (FAILED)

Anyway.... Im really new at this so could have easily missed something, don't really understand the results of the diagnostics.

And I've tried accessing the Qnap over 3g as well as on my network. :(

Thanks in advance for any help any of you can give.

Regards

P
psynide
Starting out
 
Posts: 10
Joined: Wed Mar 21, 2012 8:19 pm
NAS Model: TS-409U

Re: Just changed to cable can no longer access mycloudnas :(

Postby psynide » Tue Mar 27, 2012 9:01 pm

Just to add, I can access multimedia station but not the file manager or admin.

Please help, driving me crazy.

p.
psynide
Starting out
 
Posts: 10
Joined: Wed Mar 21, 2012 8:19 pm
NAS Model: TS-409U


Return to Turbo Station Installation & Setup

Who is online

Users browsing this forum: kdkorea and 15 guests