#Error All Folder pairs are invalid or inaccessible Hybrid Backup Sync

Backup, Restore, Netbak Replicator, Cloud Storage Services
Post Reply
rafaelb
First post
Posts: 1
Joined: Sat Jan 04, 2014 5:37 am

#Error All Folder pairs are invalid or inaccessible Hybrid Backup Sync

Post by rafaelb » Sat Dec 26, 2020 9:22 am

Hi all,

Local backups to 2 USB drives worked the first few times and then suddenly it all stopped working with a #Error All folder pairs are invalid or inaccessible. One of the drives on USB 1 is a WD My Passport 0820 and the other WD Elements 25A3. Both formatted as EXT4. TS-439ProII firmware 4.2.6 Build 20200821

Given it was working little lost on how to fix it...any help appreciated

User avatar
Guapo81
Getting the hang of things
Posts: 91
Joined: Tue Jun 21, 2011 4:22 pm
Location: Netherlands

Re: #Error All Folder pairs are invalid or inaccessible Hybrid Backup Sync

Post by Guapo81 » Mon Dec 28, 2020 8:56 pm

Hi,

Looks like the same issue as I reported in this topic;
viewtopic.php?f=15&t=158536 - HBS 3 Update broke backup of encrypted folders

With the last update of HBS3 I think they broke something. Guess only option is waiting for an update that will fix it again, since rolling back to earlier version is not working unfortunately.
QNAP TS-h886 2x Samsung 970PRO NVMe SSD (System), 2x Samsung 960 PRO SSD (VM) 4*Seagate EXOS X16 16TB (Data) - FW: h4.5.1.1491
QNAP TVS-682-i3-32G 4*HGST HUH728060ALN600 (RAID5) - FW: QTS 4.5.1.1495
QNAP TVS-463 4*Seagate ST2000VN000 (RAID5) - FW: QTS 4.5.1.1495
QNAP TS-469 PRO 4*Seagate ST4000NM0033 (RAID5) RAM: 3GB (Kingston ValueRAM KVR1333D3S8S9/2G) - FW: QTS 4.3.4.1463
QNAP TS-269 PRO 2*Seagate ST2000VX002 (RAID1) - FW: QTS 4.3.4.1463

browellm
Know my way around
Posts: 112
Joined: Wed Apr 08, 2015 11:42 pm

Re: #Error All Folder pairs are invalid or inaccessible Hybrid Backup Sync

Post by browellm » Tue Dec 29, 2020 5:12 am

I have raised a ticket, fwiw.

browellm
Know my way around
Posts: 112
Joined: Wed Apr 08, 2015 11:42 pm

Re: #Error All Folder pairs are invalid or inaccessible Hybrid Backup Sync

Post by browellm » Thu Jan 14, 2021 8:22 pm

Had an update on my ticket today. My RTRR server is running on an old TS-212 with 4.33.1432 firmware which is the sync destination. HBS3 jobs are built on my TS-451, the sync source.

Here's the response from QNAP:
Our team has checked.
It is a bug in supporting an old RTRR server; when the destination folder name contains "space", the job will fail with "invalid folder pair".
Our team has tested, created another job "qnap_test" to verify it (destination folder name has no "space"). It passed.

We will fix this issue soon. The workaround is to change the destination folder to be another one without any "space" characters.

Post Reply

Return to “Backup & Restore”