Page 2 of 2

Re: HS3 "Failed to upload metadata"

Posted: Thu Jan 14, 2021 12:42 am
by P3R
onecolumbyte wrote:
Wed Jan 13, 2021 11:46 pm
Also, this is a terrible error handling message...
I agree. What did Qnap support tell you that the message really meant?
I still get the error Failed to Upload Metadata Check your network settings.
Are you doing any filtering on outgoing traffic from the Qnap?

Also what Qnap model running what QTS version and what HBS version?

What data is it? Type and amount of data, small/large files? Is there any difference with different folders (if you're doing multiple)?

Re: HS3 "Failed to upload metadata"

Posted: Thu Jan 14, 2021 5:46 am
by onecolumbyte
I have a support ticket out to qnap, nothing yet.

The error is reported in HSB3 and shows in the log. I don't have additional detail... I suppose I will have to try again with debug loggin enabled to see if more detail is available.

Does anybody know how to adjust wait time as mentioned by Client 2020?