Hyper Data Protector [beta] issue

Backup, Restore, Netbak Replicator, Cloud Storage Services
cerealkiller83
New here
Posts: 9
Joined: Wed Oct 28, 2015 3:33 pm

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by cerealkiller83 » Fri Apr 17, 2020 1:47 pm

Good morning,

the Dev team has just replied to my ticket and said these are all known issues and a new Beta with bug fixes will be released asap.

kelv1n
Starting out
Posts: 33
Joined: Sat May 11, 2019 6:01 pm

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by kelv1n » Sat Apr 18, 2020 2:12 am

Another major issue they're going to have, is when add a vCenter host, it requires an IP adddress, it will not accept a FQDN - vCenter notoriously fussy with this. If its configured with a FQDN, it expects http requests to come to that.

dolbyman
Guru
Posts: 18979
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Location: Vancouver BC , Canada

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by dolbyman » Sat Apr 18, 2020 2:15 am

report all that stuff to QNAP, you can even win a NAS doing that

sibberio
New here
Posts: 6
Joined: Fri Apr 18, 2008 4:37 pm
Location: Parma, Italy
Contact:

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by sibberio » Tue Apr 21, 2020 6:10 am

Installed the new version. Added free Esxi 6.7 u2 and set repository
Backup not working. I’ve also another NAS from competitor that is working fine.
No further information on the log in the application, just backup error
TS-251 , 2x3GB IronWolf

cerealkiller83
New here
Posts: 9
Joined: Wed Oct 28, 2015 3:33 pm

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by cerealkiller83 » Tue Apr 21, 2020 1:36 pm

Where have you found the new release?

cyvaluer
New here
Posts: 2
Joined: Sat May 02, 2015 12:47 pm

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by cyvaluer » Tue Apr 21, 2020 1:38 pm

Hyper-v not working again after 2nd beta release. Login failed!

Error logs however show that "Failed to create hyperv inventory"

sibberio
New here
Posts: 6
Joined: Fri Apr 18, 2008 4:37 pm
Location: Parma, Italy
Contact:

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by sibberio » Wed Apr 22, 2020 10:28 pm

A little update:
I made an upgrade of my ESXi host from 6.7 update 2 to ESXi 7.0. Of course updated VmWare Tools and Compatibility of machines.
Tested with Windows 10 and 7 machine.
Both still not working.

At the end this is not a beta. This is a pre pre pre Alpha version.
TS-251 , 2x3GB IronWolf

MED1975
Starting out
Posts: 19
Joined: Tue Sep 08, 2015 6:04 pm

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by MED1975 » Mon May 18, 2020 8:41 pm

Has anyone got this working yet in Beta 2? I can now add a repo but every backup fails still.

dolbyman
Guru
Posts: 18979
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Location: Vancouver BC , Canada

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by dolbyman » Wed May 20, 2020 4:15 am

i added Beta2 and now no backups work, just error (generic) and detail logs have a password, so debugging is not wanted I guess

ecramond
First post
Posts: 1
Joined: Tue Feb 23, 2016 8:28 am

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by ecramond » Thu Jun 18, 2020 3:07 am

For those having issues with login after installing the app, in addition to disabling "force secure connection" as described above, it seems accounts that use 2FA can't be authenticated, so you'll need to set up a new user (or disable 2FA for an existing user) to be able to log in.

sibberio
New here
Posts: 6
Joined: Fri Apr 18, 2008 4:37 pm
Location: Parma, Italy
Contact:

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by sibberio » Thu Jun 18, 2020 5:58 am

ESXi 7.0 and beta 3.
Still not working but thanks QNAP: you changed the error message.
TS-251 , 2x3GB IronWolf

gregoryxx
Starting out
Posts: 11
Joined: Sat Apr 26, 2014 6:13 pm

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by gregoryxx » Sat Jun 20, 2020 5:12 am

Can't add a repository here. Anyone find a resolution on the repositories. On the 2020/06/15 version.

gomer68
New here
Posts: 2
Joined: Thu Oct 27, 2016 3:06 pm

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by gomer68 » Wed Jun 24, 2020 5:47 pm

check if this two services are running...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

sibberio
New here
Posts: 6
Joined: Fri Apr 18, 2008 4:37 pm
Location: Parma, Italy
Contact:

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by sibberio » Wed Jun 24, 2020 6:01 pm

hi gomer68,
both services are runng. I use the same software from another NAS producer that works perfectly so the issue is not ESXi
TS-251 , 2x3GB IronWolf

gomer68
New here
Posts: 2
Joined: Thu Oct 27, 2016 3:06 pm

Re: Hyper Data Protector [beta] issue

Post by gomer68 » Wed Jun 24, 2020 7:04 pm

try to uninstall and installagain from the APP Center, its a new vesion V1.0.2_B7

Post Reply

Return to “Backup & Restore”