Page 1 of 1

[Problem not Solve][OneCD was UNABLE to help with DLNA problem]My Oculus Go couldn't find my NAS anymore

Posted: Sun Sep 13, 2020 3:09 pm
by kosmo83
I used to be able to stream VR movies to my Oculus GO through my TS-453A. But I haven't used my Oculus GO for a while and after a couple of update on my TS-453A, it wouldn't even show up on my Oculus GO's search screen anymore.

I tried this with a couple of apps but none of them works.

My Oculus GO would still be able to find my Media server on my computer, so I know my Oculus GO can still find DLNAs....There must be something wrong with the way I am setting my NAS's DLNA....

Could someone guide me through how to do that?

Thanks in advance.

Re: My Oculus Go couldn't find my NAS anymore

Posted: Sun Sep 13, 2020 3:23 pm
by OneCD
Hi and welcome to the forum. :)

What is the NAS firmware version and build number?

Re: My Oculus Go couldn't find my NAS anymore

Posted: Sun Sep 13, 2020 3:35 pm
by kosmo83
Hi there,

Current firmware version is 4.4.3.1421

I am not too certain where to find the build number

Thanks

Re: My Oculus Go couldn't find my NAS anymore

Posted: Sun Sep 13, 2020 3:38 pm
by OneCD
I’m unable to help with DLNA issues, but it’s important you post the firmware version “for-the-record”. ;)

Maybe someone else has an idea?

Re: [Problem not Solve][OneCD was UNABLE to help with DLNA problem]My Oculus Go couldn't find my NAS anymore

Posted: Sun Sep 13, 2020 11:07 pm
by dolbyman
Whats up with the title of the topic?

Anyways...what Occulus app are you using for playback ?

I have the occulus app on my old S7 and there are several different apps in there that can be run from the hub for movie playback

can any other device in your lan play movies via dlna ?..that would be a good starting point for troubleshooting