QFile auto upload failing

iPhone, Windows Mobile, Symbian, Android
Post Reply
User avatar
beshur
Starting out
Posts: 43
Joined: Wed Jul 22, 2020 9:44 pm
Location: Odesa, Ukraine
Contact:

QFile auto upload failing

Post by beshur » Mon Jul 05, 2021 7:41 pm

Hello.

I have two similar devices (Samsung S8) with same Android versions and QFile's versions.

I configured autoupload of camera images on both of them.

One is working, the other one (wife's) is not.

Whenever the autoupload starts (on wi-fi and connected to charger), the photos appear to be in Wait state for some time, they are in "Uploading", and then it just fails (Failed to upload, try next time or something like this).
I tried to use same credentials on second phone (no luck).
Regular upload works - I went to the target directory with the second phone and upload 800+ pictures in question with no issues.

NAS is TS-253b
QTS 4.5.3.1670
TS-253B-4G | 2x WD Red Plus 8Tb

User avatar
beshur
Starting out
Posts: 43
Joined: Wed Jul 22, 2020 9:44 pm
Location: Odesa, Ukraine
Contact:

Re: QFile auto upload failing

Post by beshur » Fri Dec 03, 2021 2:32 am

Don't remember what I did, but the issue was fixed. Nothing extraordinary I guess.
Also apparently wrong forum, but I did not know at the time.
Can be closed.
TS-253B-4G | 2x WD Red Plus 8Tb

User avatar
spile
Easy as a breeze
Posts: 474
Joined: Tue May 24, 2016 12:13 am

Re: QFile auto upload failing

Post by spile » Fri Dec 03, 2021 3:31 pm

Battery saving and permission issues on the phone affect this functionality . I have to actually open the app for the process to begin.

User avatar
beshur
Starting out
Posts: 43
Joined: Wed Jul 22, 2020 9:44 pm
Location: Odesa, Ukraine
Contact:

Re: QFile auto upload failing

Post by beshur » Fri Dec 03, 2021 4:51 pm

On some phones it's true, but I had something different. So the sync was working and then at some point it failed.
TS-253B-4G | 2x WD Red Plus 8Tb

Post Reply

Return to “Mobile Devices”