Page 1 of 1

How to map existing iSCSI LUNs to iscsi target?

Posted: Mon Apr 22, 2019 11:29 pm
by hyvokar
Hi,

I factory reseted my TS-853A nas following these instructions https://www.qnap.com/en/how-to/faq/arti ... -settings/

I have three LUNs created, which were previously mapped under two targets.

I have now recreated the targets, but cannot find anywhere where to map the luns.

If I go to Control Panel -> Storage & Snapshots -> Storage I can see my three Block-based Thick LUNs there.

Any advice?

Re: How to map existing iSCSI LUNs to iscsi target?

Posted: Mon Apr 29, 2019 6:00 pm
by storageman
hyvokar wrote:
Mon Apr 22, 2019 11:29 pm
Hi,

I factory reseted my TS-853A nas following these instructions https://www.qnap.com/en/how-to/faq/arti ... -settings/

I have three LUNs created, which were previously mapped under two targets.

I have now recreated the targets, but cannot find anywhere where to map the luns.

If I go to Control Panel -> Storage & Snapshots -> Storage I can see my three Block-based Thick LUNs there.

Any advice?
Really???
Found it yet?

Re: How to map existing iSCSI LUNs to iscsi target?

Posted: Thu Jul 25, 2019 6:52 pm
by kktwenty
on my 1273 I click storage & snapshots, I click iscsi storage. At the top of the list in the middle I see my targets (and can drill down into the target to access any LUNs already mapped). unmapped LUNS appear at the bottom. I click an unmapped lun and "map" it using the "action" drop down in the top right. This lets me map to a target.

likewise to unmap a LUN, I click a LUN under a target, use "disable" under the "action" drop down. Then click "unmap" under the "action", thus then lists the LUN as unmapped.

Re: How to map existing iSCSI LUNs to iscsi target?

Posted: Wed Sep 25, 2019 1:01 am
by hyvokar
storageman wrote:
Mon Apr 29, 2019 6:00 pm
Really???
Found it yet?
Never found those. Helpdesk luckily was able to make them visible again.