Plex, QTier, SSD Cache, SSD Volume, NEWBIE, Confused :(

Printers, HDDs, USB/eSATA drives, 3rd-party programs
yking90
New here
Posts: 8
Joined: Wed Sep 04, 2019 4:24 am

Re: Plex, QTier, SSD Cache, SSD Volume, NEWBIE, Confused :(

Post by yking90 » Fri Sep 06, 2019 2:27 am

Right! So if I'm creating a storage pool, should my Volume creation be 100%?

User avatar
Trexx
Experience counts
Posts: 4901
Joined: Sat Oct 01, 2011 7:50 am
Location: Minnesota
Contact:

Re: Plex, QTier, SSD Cache, SSD Volume, NEWBIE, Confused [emoji20]

Post by Trexx » Fri Sep 06, 2019 3:17 am

I personally always leave some space on the volume allocation initially (it’s easy to expand as needed). So if you don’t need 100% of the pool for your media, start smaller and expand as needed.


Sent from my iPad using Tapatalk
Paul

Model: TS-877-1600 FW: 4.4.1.x
QTier (HDD): [RAID-5] 6 x 3TB HGST DeskStar NAS QTier (SSD): [RAID-1] 2 x 1TB WD Blue m.2's
(SSD): [RAID-1] 2 x 500GB Evo 860
RAM: Kingston HyperX Fury 64GB DDR4-2666
GPU: EVGA GTX 1060, ACX 2.0(1 Fan), 6GB
UPS: CyberPower AVR1350 Ext. Backup: USB 3.0 Seagate 5TB
Media Boxes: Nvidia ShieldTV Pro, AppleTV 4k, Various Roku's

Model: TVS-673 32GB FW: 4.4.1.x Test/Backup Box
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NAS RAID Rebuild Times | Live QTS Videos | | QNAP NAS Guide | Information needed when you ask for HELP | QNAP Links, Tutorials, etc.
2018 Plex NAS Compatibility Guide | QNAP Plex FAQ | Moogle's QNAP Faq

Post Reply

Return to “Hardware & Software Compatibility”