Video Stream H.264 suddenly not working in VMobile

Surveillance Station, Surveillance Station Pro, & IP cameras
karl80
New here
Posts: 5
Joined: Fri Jan 20, 2017 6:42 am
Model: TS-219P+

Video Stream H.264 suddenly not working in VMobile

Postby karl80 » Sat Mar 18, 2017 12:28 am

Hello!

Yesterday I updated my Surveillance Station on my TS-231P to 5.1.1.3.1.
I'm using Vmobile on iOS and H264 video streaming.

It worked perfect until I updated: H.264 is not working anymore, all I can do is to switch to low bandwidth mode.

Anybody else has this experience? Is it works as designed? My network, cell phone etc. didn't change it all.

Thanks and regards,
Karl

mbino
New here
Posts: 2
Joined: Mon Mar 20, 2017 8:22 am
Model: TS-119/219

Re: Video Stream H.264 suddenly not working in VMobile

Postby mbino » Mon Mar 20, 2017 8:24 am

Same here, had to downgrade to 5.1.1.0.

@QNAP please fix this.

dolbyman
Experience counts
Posts: 3772
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Model: TS-419P+
Location: Vancouver BC , Canada

Re: Video Stream H.264 suddenly not working in VMobile

Postby dolbyman » Mon Mar 20, 2017 8:25 am

report this to qnap via ticket please..they do not read here

karl80
New here
Posts: 5
Joined: Fri Jan 20, 2017 6:42 am
Model: TS-219P+

Re: Video Stream H.264 suddenly not working in VMobile

Postby karl80 » Tue Mar 21, 2017 2:31 am

#FXP-251-21063

mbino
New here
Posts: 2
Joined: Mon Mar 20, 2017 8:22 am
Model: TS-119/219

Re: Video Stream H.264 suddenly not working in VMobile

Postby mbino » Wed Mar 22, 2017 2:11 am

#MZO-976-79901

User avatar
OneCD
Experience counts
Posts: 2023
Joined: Sun Aug 21, 2016 10:48 am
Model: TS-x69 Pro
Location: over there, behind that sofa...

Re: Video Stream H.264 suddenly not working in VMobile

Postby OneCD » Wed Mar 22, 2017 2:12 am

#THX-1138 ;)
Stuff I like: Apache automation BASH blocklists BTFS BusyBox CLI CouchPotato CRON CSS DD-WRT Debian DNS DNSMasq Entware-ng EXT2/3/4 FireFox GitHub HTML ImageMagick IP-networking Kate KDE Kodi L2TP/IPsec LibreELEC Linux LXDE Linux Mint NAS Netrunner NFS OpenSUSE Orvibo S20 P2P phpMyAdmin Python Raspberry Pi RAID remote-access rsync SABnzbd+ screen scripts shell Shuttle SickBeard SickRage SQL SQLite SSD SSH Transmission Ubuntu UPS Usenet VirtualBox VPN web-servers WiFi WordPress XFCE XFS XML

dolbyman
Experience counts
Posts: 3772
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Model: TS-419P+
Location: Vancouver BC , Canada

Re: Video Stream H.264 suddenly not working in VMobile

Postby dolbyman » Wed Mar 22, 2017 2:17 am

I assumed those were support ticket numbers, very few here have access to the system (Schumaku is one of the few)

simbie
New here
Posts: 3
Joined: Mon Apr 25, 2011 1:04 am
Model: TS-239 Pro II

Re: Video Stream H.264 suddenly not working in VMobile

Postby simbie » Sun Mar 26, 2017 1:32 am

same here, not only Vmobile cannot connect anymore, also QVR client for mac does not work anymore
after the (2?) recent updates

leviathan_77
First post
Posts: 1
Joined: Fri Jun 01, 2012 10:22 am
Model: TS-401T

Re: Video Stream H.264 suddenly not working in VMobile

Postby leviathan_77 » Mon Mar 27, 2017 3:22 pm

Same here. VMobile, QVR, recordings and snapshots coming through with 2 (720P) or 3 (1080P) streams from the camera which make them unviewable. Direct camera stream is working fine via cam app.
Only low resolution displays correctly. Logged issue as well with support, but no resolution yet.


Return to “Surveillance Station”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest