QVR Pro Video blinking after adding 4th Camera

QVR Pro, QVR Pro Client, QVR Center and Surveillance Station
Post Reply
yksyiu
New here
Posts: 2
Joined: Thu May 12, 2016 7:11 am

QVR Pro Video blinking after adding 4th Camera

Post by yksyiu » Sun Jul 07, 2019 4:25 pm

QVR pro has been working very well with my 3 cameras. Until recently, I bought another camera and have it added in QVR pro, an then all channels started blinking irregularly. Initially, I thought it might be a resource problem with bandwidth, IO, CPU and ram usage etc. and I actively monitored the difference before and after adding the camera. In the end, I don't see any significant uptick in all area that would cause all channels to blink. After that, I tried reinstalling QVR pro, add the new camera first and also the other 3 old cameras one by one. Again, the same problem occurs after adding the 4th one. For now, my current workaround is to have the 4th camera on surveillance station while the other 3 on QVR pro, but then it means I always need to be switching apps when I need to look at the 4th channel.

Has anyone experienced the same situation? Any suggestions on how to troubleshoot the problem? or I simply just need a more powerful NAS? Thanks!

NAS Model: TS-251+
Firmware version: 6.3.6.0979
RAM: 8GB
Cameras: 3 Foscam, 1 Amcrest

dolbyman
Guru
Posts: 14203
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Location: Vancouver BC , Canada

Re: QVR Pro Video blinking after adding 4th Camera

Post by dolbyman » Sun Jul 07, 2019 11:47 pm

have you tried contacting qnap about it ?

yksyiu
New here
Posts: 2
Joined: Thu May 12, 2016 7:11 am

Re: QVR Pro Video blinking after adding 4th Camera

Post by yksyiu » Mon Jul 08, 2019 11:04 pm

Not yet. I will give it a try.

Thanks

User avatar
Jase001
Getting the hang of things
Posts: 63
Joined: Wed Jul 19, 2017 3:33 pm

Re: QVR Pro Video blinking after adding 4th Camera

Post by Jase001 » Thu Jul 11, 2019 11:42 pm

I have the same problem with a 6 camera setup. Worked absolutely fine until around 4 months ago then started blinking. If you get any more information on this then please post back here. Cheers
Jay

Model: TVS-1282 i5 16GB FW: 4.3.4.0516 Build: 20180315
Disks: [RAID-5] 4 x 4TB WD RED SSD Cache: [RAID-5] 2 x 500gb Samsung Evo 850
UPS: CyberPower CP1500EPFCLCD. Backup: TS-453A 8TB WD RED
Media Boxes: Nvidia ShieldTV Pro (4K), AppleTV 4

User avatar
Jase001
Getting the hang of things
Posts: 63
Joined: Wed Jul 19, 2017 3:33 pm

Re: QVR Pro Video blinking after adding 4th Camera

Post by Jase001 » Wed Jul 31, 2019 5:08 am

Any update on this thread please?
Jay

Model: TVS-1282 i5 16GB FW: 4.3.4.0516 Build: 20180315
Disks: [RAID-5] 4 x 4TB WD RED SSD Cache: [RAID-5] 2 x 500gb Samsung Evo 850
UPS: CyberPower CP1500EPFCLCD. Backup: TS-453A 8TB WD RED
Media Boxes: Nvidia ShieldTV Pro (4K), AppleTV 4

dolbyman
Guru
Posts: 14203
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Location: Vancouver BC , Canada

Re: QVR Pro Video blinking after adding 4th Camera

Post by dolbyman » Wed Jul 31, 2019 5:15 am

Have you contacted support ?

User avatar
Jase001
Getting the hang of things
Posts: 63
Joined: Wed Jul 19, 2017 3:33 pm

Re: QVR Pro Video blinking after adding 4th Camera

Post by Jase001 » Wed Jul 31, 2019 3:36 pm

No, YKSYUI contacted support I was hanging on to see what they advised him.
Jay

Model: TVS-1282 i5 16GB FW: 4.3.4.0516 Build: 20180315
Disks: [RAID-5] 4 x 4TB WD RED SSD Cache: [RAID-5] 2 x 500gb Samsung Evo 850
UPS: CyberPower CP1500EPFCLCD. Backup: TS-453A 8TB WD RED
Media Boxes: Nvidia ShieldTV Pro (4K), AppleTV 4

dolbyman
Guru
Posts: 14203
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Location: Vancouver BC , Canada

Re: QVR Pro Video blinking after adding 4th Camera

Post by dolbyman » Wed Jul 31, 2019 9:24 pm

apparently he abandoned this thread..so you need to open a ticket as well

Post Reply

Return to “Surveillance Solution”