Problems with Surveillance Station

QVR Pro, QVR Pro Client, QVR Center and Surveillance Station
Post Reply
afabri73
New here
Posts: 2
Joined: Thu Nov 07, 2019 3:59 pm

Problems with Surveillance Station

Post by afabri73 » Thu Nov 07, 2019 5:09 pm

Hi to all...
From march 2019 (indicatively) I have had problems recording video from the cameras and after an update of the surveillance station (unfortunately I can't remember which one) :(
The problem is that the Surveillance Station no longer records videos when it detects movement :evil: ...but it makes snapshots correctly.
I searched and tried a lot of solutions found on internet but without result. :x
Now I have reconfigured the Surveillance Station as when the video recording worked but also after the last update, unfortunately the problem persists.
In all this time I hoped that the Surveillance Station updates would solve the problem, but unfortunately nothing has changed. :cry:

Please can anyone help me? :|
Thanks for the support
Adriano

NAS: QNAP TS-231P
Webcams: D-Link DCS-5020L (firmware: 1.16)
Surveillance Station: 5.1.3.3.7 (2019/10/20)
Last edited by afabri73 on Thu Nov 07, 2019 6:19 pm, edited 1 time in total.

AlastairStevenson
Experience counts
Posts: 2138
Joined: Wed Jan 08, 2014 10:34 pm

Re: Problems with Surveillance Station

Post by AlastairStevenson » Thu Nov 07, 2019 5:48 pm

Check in the camera web GUI that the motion detection settings are still set as needed and enabled.
Perhaps the camera has stopped sending event notifications for motion.
TS-431+ as primary storage and media server and a bunch of IP cams under Surveillance Station.

afabri73
New here
Posts: 2
Joined: Thu Nov 07, 2019 3:59 pm

Re: Problems with Surveillance Station

Post by afabri73 » Thu Nov 07, 2019 6:19 pm

I already checked all params in the Camera Web GUI.
i think that the motion is correctly detected, because Surveillance Station takes snapshots on motion detection (or do I miss something?)

Post Reply

Return to “Surveillance Solution”