Problems Mapping my shared folder

Windows Access Rights Management
CylonCenturion

Re: Problems Mapping my shared folder

Post by CylonCenturion » Tue Jun 14, 2016 3:35 am

Graham269L wrote:
CylonCenturion wrote:P. Wilson passes away in november last year.
Great performance, to quote him, and to react on a 3 year old topic...


Thank you for your sarcasm, I see he taught you well.

How was I supposed to know pwilson had passed away? :-( RIP.

By visiting this forum often.

mabrak
First post
Posts: 1
Joined: Tue Oct 16, 2018 3:53 am

Re: Problems Mapping my shared folder

Post by mabrak » Thu Dec 03, 2020 2:01 pm

So this whole reinstalling samba thing just fixed my issue as well. I had migrated from a 431P to a 653D. Network drives worked for a few days but then stopped. I didn't have a samba4.sh but I did have a smb.sh that I ran the reinstall on. I'm so very thankful that these posts were out there. It seems like qnap migrations aren't to be trusted. Anyway, my files shares are working again and I'm ecstatic.

AgustinCordes
First post
Posts: 1
Joined: Fri Mar 05, 2021 8:01 pm

Re: Problems Mapping my shared folder

Post by AgustinCordes » Fri Mar 05, 2021 8:32 pm

This thread saved my day. Same issue after migration (TS-431p -> TS-832X) and the proper solution can't be found anywhere else. Running the smb.sh script did the trick as well:

/etc/init.d/smb.sh reinstall_samba keep
/etc/init.d/thttpd.sh restart

🙏

User avatar
OneCD
Ask me anything
Posts: 8966
Joined: Sun Aug 21, 2016 10:48 am
Location: "... there, behind that sofa!"

Re: Problems Mapping my shared folder

Post by OneCD » Sat Mar 06, 2021 4:44 am

* topic locked to prevent further necroposting *

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Locked

Return to “Windows”