Network & Virtual Switch with VirtualizationStation 3

QNAP NAS solution for server virtualization and clustering/HA/FT
Post Reply
ovit386
New here
Posts: 7
Joined: Thu Oct 27, 2016 1:30 pm

Network & Virtual Switch with VirtualizationStation 3

Post by ovit386 » Thu May 18, 2017 7:52 pm

Hello,

I have a problem with VS3, when I delete VM record from it stays in the Adapter(Virtual)/Virtualization Station.

All works, but is not OK, I have 6 VMs, but in the Adapter(Virtual) are all deleted !?

VS2 was worked OK, and VS3 works too, with this problem !?

there are 3 cycles for VMs, green are started, red shutdown, and empty for all not existing

I use last FW 4.3.3.188, updated today
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Trexx
Ask me anything
Posts: 5190
Joined: Sat Oct 01, 2011 7:50 am
Location: Minnesota

Re: Network & Virtual Switch with VirtualizationStation 3

Post by Trexx » Thu May 18, 2017 10:24 pm

I would recommend submitting a helpdesk ticket to Qnap on it.
Paul

Model: TS-877-1600 FW: 4.4.2.x
QTS (SSD): [RAID-1] 2 x 1TB WD Blue m.2's
Data (HDD): [RAID-5] 6 x 3TB HGST DeskStar
VMs (SSD): [RAID-1] 2 x 500GB Evo 860
Ext. (HDD): TR-004 [Raid-5] 4 x 4TB HGST Ultastor
RAM: Kingston HyperX Fury 64GB DDR4-2666
GPU: EVGA GTX 1060 6GB
UPS: CP AVR1350

Model:TVS-673 32GB FW: 4.4.2.x Test/Backup Box
Model:TS-228a FW: 4.4.2.x Test/Backup Box
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NAS RAID Rebuild Times | Live QTS Videos | | QNAP NAS Guide | Information needed when you ask for HELP | QNAP Links, Tutorials, etc.
2018 Plex NAS Compatibility Guide | QNAP Plex FAQ | Moogle's QNAP Faq

ovit386
New here
Posts: 7
Joined: Thu Oct 27, 2016 1:30 pm

Re: Network & Virtual Switch with VirtualizationStation 3

Post by ovit386 » Fri May 19, 2017 5:48 pm

thank you, I have send to support

Post Reply

Return to “Server Virtualization & Clustering”