I try to access the VirtualizationStation 3 panel and it does not get me in.

QNAP NAS solution for server virtualization and clustering/HA/FT
Post Reply
cruverland
Starting out
Posts: 28
Joined: Sat Dec 20, 2008 7:18 pm

I try to access the VirtualizationStation 3 panel and it does not get me in.

Post by cruverland » Wed Jul 05, 2017 7:05 pm

When I access my NAS (TVS-EC880), I have configured VirtualizationStation 3, under firmware 4.3.3.0229. I have been using 2 virtual machines for a long time (W2K3 and W2K12), it has always worked correctly. But from today when I want to access the panel from the WEB application, it does not leave me, I ask for user and password in VirtualizationStation and I do not enter, so all the time, no matter how I am as admin user from QTS or from external, I try to log And I do not enter.

That could be happening?.

Thank you.

User avatar
storageman
Experience counts
Posts: 4927
Joined: Thu Sep 22, 2011 10:57 pm

Re: I try to access the VirtualizationStation 3 panel and it does not get me in.

Post by storageman » Thu Jul 06, 2017 5:22 pm

cruverland wrote:When I access my NAS (TVS-EC880), I have configured VirtualizationStation 3, under firmware 4.3.3.0229. I have been using 2 virtual machines for a long time (W2K3 and W2K12), it has always worked correctly. But from today when I want to access the panel from the WEB application, it does not leave me, I ask for user and password in VirtualizationStation and I do not enter, so all the time, no matter how I am as admin user from QTS or from external, I try to log And I do not enter.

That could be happening?.

Thank you.


Did you recently upgrade to 4.3.3?
We rolled back to 4.2.5, 4.3.3 killed our VMs.
Maybe the latest one will work 4.3.3.0238 build 20170703???

Post Reply

Return to “Server Virtualization & Clustering”