QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Please post your questions about using the web-based Photo, Music, Video Stations here.
jdgszorro
Starting out
Posts: 24
Joined: Sun Nov 27, 2016 1:27 am

QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by jdgszorro » Fri Feb 10, 2017 3:08 am

Hi,

After I've upgrade to 4.3 version of QTS. I'm starting to get ramdonly this error " [media library] Thumbnail generation failed" with Photos,videos,etc . in my TS453A. :|

Anyone idea about it ??

Thanks.

vikino
Know my way around
Posts: 127
Joined: Sun Jul 10, 2016 3:06 am

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by vikino » Fri Feb 10, 2017 2:52 pm

Got the same issue on TVS-671...
TVS-1282T3-i7-64G + 8x WD Red Pro 10TB, 4x Samsung 850 512GB SSD + 2x Samsung 850 M.2 512GB cache, 2x 1TB Samsung 960 Pro M.2 NVMe SSD in QM2 card, Nvidia GTX1070Ti, 450W Corsair PSU
TS-453B-8G + 4x WD Red 6TB + 2x 128GB NVMe SSD in QM2 card for cache

jdgszorro
Starting out
Posts: 24
Joined: Sun Nov 27, 2016 1:27 am

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by jdgszorro » Fri Feb 10, 2017 3:15 pm

Downgrade directly to 4.2.3 and all OK except VPN server.
I'm trying to solve VPN issue.

User avatar
jpsaila
Starting out
Posts: 15
Joined: Wed Jul 18, 2012 4:44 am

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by jpsaila » Tue Feb 21, 2017 4:07 am

I'm having the same error since the latest Firmware update - constant alerts - "Thumbnail Generation Failed"
I think I need to rollback the firmware, until resolved :(

Firmware 4.2.3
TS- 419 PII
Last edited by jpsaila on Tue Feb 21, 2017 5:18 am, edited 1 time in total.
__________________________________________________________________________________________________________________
You never know when an old calendar might come in handy! Sure, it's not 1985 right now, but who knows what tomorrow will bring?

mike.freestone
New here
Posts: 4
Joined: Tue Feb 21, 2017 5:13 am

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by mike.freestone » Tue Feb 21, 2017 5:15 am

same issue here on 4.3.2.0050 , I thought i was just for raw CR2 files which dont display in media viewer either, but could be others as well.

mike.freestone
New here
Posts: 4
Joined: Tue Feb 21, 2017 5:13 am

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by mike.freestone » Tue Feb 21, 2017 5:28 am

Good news. 4.3.3 has seemed to fix the thumbnail and raw File viewing.

User avatar
jpsaila
Starting out
Posts: 15
Joined: Wed Jul 18, 2012 4:44 am

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by jpsaila » Tue Feb 21, 2017 6:24 am

Good to know, thank you... hopefully it's released shortly
__________________________________________________________________________________________________________________
You never know when an old calendar might come in handy! Sure, it's not 1985 right now, but who knows what tomorrow will bring?

jdgszorro
Starting out
Posts: 24
Joined: Sun Nov 27, 2016 1:27 am

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by jdgszorro » Tue Feb 21, 2017 7:31 pm

I think I'll wait for a really stable version with more ported apps. 4.2.... It's working fine.

Enviado desde mi F8331 mediante Tapatalk

bubo75
Starting out
Posts: 12
Joined: Tue Feb 21, 2017 6:45 pm

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by bubo75 » Wed Feb 22, 2017 4:57 pm

I have the same problem after upgrading to firmware 4.3.3.0095!?
Photo station - 5.3.4
qnapThumbnailerror.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

hitman666
Starting out
Posts: 32
Joined: Wed Oct 21, 2015 1:49 am

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by hitman666 » Thu Feb 23, 2017 10:13 pm

Same here everytime Surveillance Station 5.1.1.0 records a new motion detected clip of my IPcam and writes it down on my TS-231 running QTS 4.3.3.0095 :cry:

Eric Powell
New here
Posts: 3
Joined: Fri Mar 17, 2017 4:29 am

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by Eric Powell » Fri Mar 17, 2017 4:32 am

Having the same problem on 4.3.3.0095 / TS-853A
===============================================
QNAP TS-583A in a mixed Windows/Linux environment

lowfi
Know my way around
Posts: 112
Joined: Fri Oct 16, 2015 10:49 pm

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by lowfi » Mon Apr 10, 2017 6:43 pm

This is a Me 2 post: viewtopic.php?f=21&t=131521

Im running into the same problems with a 453a and qts 4.3.3

lowfi
Know my way around
Posts: 112
Joined: Fri Oct 16, 2015 10:49 pm

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by lowfi » Sat Apr 22, 2017 3:55 pm

Anyone still having issues with this?

Im on the latest build right now. 4.3.3.0154

jdgszorro
Starting out
Posts: 24
Joined: Sun Nov 27, 2016 1:27 am

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by jdgszorro » Sat Apr 22, 2017 5:13 pm

I'm waitting for it fixed before upgrade to 4.3.3 too

Enviado desde mi F8331 mediante Tapatalk

joma_po
First post
Posts: 1
Joined: Tue Mar 07, 2017 7:58 pm

Re: QTS 4.3 TS43A Thumbnail Generation failed

Post by joma_po » Sun Apr 23, 2017 9:39 pm

Same problem in HS-251+ with QTS 4.3.3 latest build

Post Reply

Return to “Photo Station, Music Station, Video Station”