Video Station problem

Please post your questions about using the web-based Photo, Music, Video Stations here.
Post Reply
User avatar
Muphin
Starting out
Posts: 26
Joined: Fri May 18, 2018 6:23 am
Location: Noosa, Queensland

Video Station problem

Post by Muphin » Wed Aug 28, 2019 12:31 pm

I have installed HybridDesk Station, VideoStation, FileStation and HD Player on my ts-251+. When I click on the HD Player icon (video) on the TV I am get a message asking for "VideoStation to be ENABLED"???

I have "removed VideoStaion" and "reinstalled VideoStation", several times with no luck.

How do I "ENABLE" VideoStation????

dolbyman
Guru
Posts: 14197
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Location: Vancouver BC , Canada

Re: Video Station problem

Post by dolbyman » Wed Aug 28, 2019 12:52 pm

firmware version in use ?

User avatar
Muphin
Starting out
Posts: 26
Joined: Fri May 18, 2018 6:23 am
Location: Noosa, Queensland

Re: Video Station problem

Post by Muphin » Thu Aug 29, 2019 4:53 am

Firmware:
O/S - v4.3.6
VideoStation - v1.1.1
HybridDesk Station - v3.2.10
HD Player - v17.6.8

dolbyman
Guru
Posts: 14197
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Location: Vancouver BC , Canada

Re: Video Station problem

Post by dolbyman » Thu Aug 29, 2019 4:55 am

videostation seems a bit old (current one is 5.3.8)

https://www.qnap.com/en/app_center/con_ ... .5&seq=213

User avatar
Muphin
Starting out
Posts: 26
Joined: Fri May 18, 2018 6:23 am
Location: Noosa, Queensland

Re: Video Station problem

Post by Muphin » Thu Aug 29, 2019 6:20 am

Thanks dolbyman,
Have removed ALL apps - HybridDesk, HD Player and VideoStation. System message "NO APPS INSTALLED".

Restarted TS-251+ . After restart, system requests apps to install from list - selected, HybridDesk, HD Player and VideoStation, PhotoStation and MusicStation and installed.

Fired up HD Player and after login "VideoStation is OFFLINE. Please install and enable. Same with PhotoStation and MusicStation.

Would VideoStationPRO v5.3.8 work on the TS-251+???

dolbyman
Guru
Posts: 14197
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Location: Vancouver BC , Canada

Re: Video Station problem

Post by dolbyman » Thu Aug 29, 2019 6:30 am

Muphin wrote:
Thu Aug 29, 2019 6:20 am
Would VideoStationPRO v5.3.8 work on the TS-251+???
according to the app center ... yes

chose your NAS and firmware version and that is what is offered on their website

Sorry can't help much more, as I have never used my NAS as a player (QNAP systems are horrible players) .. I use external players (Smart TV's, Android,Windows,etc)

User avatar
Muphin
Starting out
Posts: 26
Joined: Fri May 18, 2018 6:23 am
Location: Noosa, Queensland

Re: Video Station problem

Post by Muphin » Thu Sep 05, 2019 12:06 pm

Thanks all:- Problem SOLVED.

Post Reply

Return to “Photo Station, Music Station, Video Station”