Snaphot Replication Problem

Discussion on remote replication.
Post Reply
huseyinergen
New here
Posts: 6
Joined: Mon Jun 17, 2019 10:07 pm

Snaphot Replication Problem

Post by huseyinergen » Thu Jul 18, 2019 6:48 pm

Hello.

I have 2 nas devices in a 1 lan. One of this device have 10.0.1.10 ip address. Second one 10.0.1.20 ip address. All devices have scheduled snapshots. I want to setup snapshot replication between devices.


When i make setup the replication on first device do not connect over ssh. All settings are correct. Ip address, port, username and password are correct. i have connected with winscp to device for controlling the settings.. i have connected no problem..
Please look at the attachment. Where i must check on devices?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
storageman
Ask me anything
Posts: 5096
Joined: Thu Sep 22, 2011 10:57 pm

Re: Snaphot Replication Problem

Post by storageman » Thu Jul 18, 2019 9:57 pm

Test it to local host on both boxes that 22 works
https://www.qnap.com/en-au/how-to/faq/a ... -properly/

Issue could be these BBCP ports if 22 open

huseyinergen
New here
Posts: 6
Joined: Mon Jun 17, 2019 10:07 pm

Re: Snaphot Replication Problem

Post by huseyinergen » Sat Jul 27, 2019 3:26 pm

Thank you for your respond.
I connected with Winscp with same configuration. But when i try with qnap don't connect. All configurations correct.

huseyinergen
New here
Posts: 6
Joined: Mon Jun 17, 2019 10:07 pm

Re: Snaphot Replication Problem

Post by huseyinergen » Sat Jul 27, 2019 8:20 pm

I solved the problem with reset the settings. Thank you.

Post Reply

Return to “Remote Replication/ Disaster Recovery”