Symform uses almost 400MB of Memory on TS859 PRO + Turbo

siwy417
New here
Posts: 6
Joined: Mon Jan 24, 2011 1:09 pm

Symform uses almost 400MB of Memory on TS859 PRO + Turbo

Postby siwy417 » Sun Oct 21, 2012 8:41 am

QNAP Firmware version: 3.7.3 Build 20120801
Symform ver: 3.8.16
Memory usage snapshot in attached file.

I am contributing 200GB for last 4 months. And it has been rough. I need to reboot my NAS every couple of days. When A/V scanner kicks in there is no chance I can do a thing on the box.
How to minimize memory usage by Symform processes? Otherwise will need to quite using Symform.It was good idea at the beginning but it is more a hurdle now.

Thanks
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Symform
Starting out
Posts: 42
Joined: Thu Dec 01, 2011 2:28 am
Location: Seattle, WA
Contact:

Re: Symform uses almost 400MB of Memory on TS859 PRO + Turbo

Postby Symform » Tue Oct 23, 2012 1:15 am

Hello siwy417,

I understand that you are having an issue with the amount of memory that the Symform contribution service is using.

Can you please send in a support request to: support@symform.com ? And, please include a current screen shot of TOP. You can run the TOP command by accessing your QNAP via SSH, and after authenticating, enter in the command TOP.

Thank you,
Symform Support Team

Symform, inc.


Return to “Symform”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest