Urgent! Symform not working

ksyeoh85cc
First post
Posts: 1
Joined: Thu Jul 03, 2014 12:04 pm

Urgent! Symform not working

Postby ksyeoh85cc » Fri Jul 04, 2014 11:28 am

I cannot load my symform in new qnap unit after install.
Please help out.

Thanks in advanced.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
doktornotor
Ask me anything
Posts: 7537
Joined: Tue Apr 24, 2012 5:44 am

Re: Urgent! Symform not working

Postby doktornotor » Fri Jul 04, 2014 2:20 pm

I'm gone from this forum till QNAP stop wasting volunteers' time. Get help from QNAP helpdesk instead.
Warning: offensive signature and materials damaging QNAP reputation follow:
QNAP's FW security issues
QNAP's hardware compatibility list madness
QNAP's new logo competition
Dear QNAP, kindly fire your clueless incompetent forum "admin" And while at it, don't forget the webmaster!


Return to “Symform”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest