myNAScloud - Q703

Post your questions about myQNAPcloud service here.
copicanarias
New here
Posts: 2
Joined: Tue Apr 19, 2016 6:58 pm

myNAScloud - Q703

Postby copicanarias » Tue Apr 19, 2016 7:52 pm

Hello,

Does anybody know how to configure myNAScloud service in a Q703 Fujitsu Celvin NAS?

When I choose myNAScloud app, I activate uPNP and MyDDNS services only and there is no option to configure the account.


Thank you.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

jasisboy
New here
Posts: 4
Joined: Tue Mar 29, 2016 2:10 am

Re: myNAScloud - Q703

Postby jasisboy » Sat Apr 23, 2016 5:58 am

You have to enable Upnp in your router. In mine the path once I'm inside (192.168.1.1): Network Settings - LAN - Upnp. Once there I just have to tick "enable".

User avatar
schumaku
Guru
Posts: 43553
Joined: Mon Jan 21, 2008 4:41 pm
Location: Kloten (Zurich), Switzerland -- Skype: schumaku
Contact:

Re: myNAScloud - Q703

Postby schumaku » Sun Apr 24, 2016 4:19 am

copicanarias wrote:Does anybody know how to configure myNAScloud service in a Q703 Fujitsu Celvin NAS?
I don't know anything about a myNAScloud service - the myQNAPcloud service is available to QNAP NAS only.

copicanarias
New here
Posts: 2
Joined: Tue Apr 19, 2016 6:58 pm

Re: myNAScloud - Q703

Postby copicanarias » Wed Jun 15, 2016 12:56 am

Hello again:

I think its basically the same service. In fact, when I select Cloudlink or myNAScloud, it's myQNAPcloud service what it's referenced in the configuration page and if I choose 'install', the link takes me to https://www.qnap.com/i/en/app_releaseno ... =CloudLink but after install, there is no other configuration possible.

Thank you for your help.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Andrew_Ko
New here
Posts: 4
Joined: Wed Jun 14, 2017 6:55 pm

Re: myNAScloud - Q703

Postby Andrew_Ko » Thu Jun 15, 2017 7:27 pm

similar problem. I can't activate myNAScloud usung CELVIN Q700

crusher70
First post
Posts: 1
Joined: Thu Feb 26, 2015 7:55 pm

Re: myNAScloud - Q703

Postby crusher70 » Tue Oct 02, 2018 10:22 pm

I realize this is an old thread but has anyone found a solution to this issue.

I'm running firmware 4.3.3 on Q700 and Q703 Fujitsu NAS boxes. The built in "myNAScloud" and the manually installed "Cloudlink" app downloaded from the QNAP site bot behave the same (please see screenshot).
As you can see there are not other options for example to "Get Started" as indicated in the configuration instructions. I have created an account on the cloud site and it seems to be configured correctly.

Any help would be greatly appreciated.


Many Thanks
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Return to “myQNAPcloud service”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest