TS-451 No UpnP Router found on the network

Post your questions about myQNAPcloud service here.
Post Reply
sunnyq25
First post
Posts: 1
Joined: Wed Oct 23, 2019 5:52 pm

TS-451 No UpnP Router found on the network

Post by sunnyq25 » Wed Oct 23, 2019 6:31 pm

Hi

My router suport Upnp and enable Upnp already, however myqnapcloud failure to online due to no Upnp router found.
My diagnostics details are showed as below.


------ NAT PMP Diagnostics ------
initnatpmp() returned 0 (SUCCESS)
using gateway : 192.168.1.7
sendpublicaddressrequest returned 2 (SUCCESS)
readnatpmpresponseorretry returned -7 (FAILED)
------ UPnP Diagnostics ------
upnpc : miniupnpc library test client. (c) 2006-2011 Thomas Bernard
Go to http://miniupnp.free.fr/ or http://miniupnp.tuxfamily.org/
for more information.
List of UPNP devices found on the network :
desc: http://192.168.1.6:2869/upnphost/udhisa ... b023271609
st: upnp:rootdevice

desc: http://192.168.1.8:8080/upnpd/ab702e8709.xml
st: upnp:rootdevice

UPnP device found. Is it an IGD ? : http://192.168.1.6:2869/
Trying to continue anyway
Local LAN ip address : 192.168.1.8
GetConnectionTypeInfo failed.
Status : , uptime=0s, LastConnectionError :
Time started : Wed Oct 23 17:56:22 2019
MaxBitRateDown : 0 bps MaxBitRateUp 0 bps
GetExternalIPAddress() returned -3
GetExternalIPAddress failed.
GetGenericPortMappingEntry() returned -3 ((null))
INFO: No any UPnP port mapping entry is found.

90Ninety
Know my way around
Posts: 147
Joined: Mon Jun 27, 2016 7:00 pm

Re: TS-451 No UpnP Router found on the network

Post by 90Ninety » Wed Oct 23, 2019 9:27 pm

FWIW , I am having the same issue now, not sure if it was due to a firmware update or power outage . Both happened before I last checked . However my Router has been playing fine with the uPNP for some time until it just suddenly stopped

I opened a ticket with QNAP , I suspect there is a bug with the application . I am trying to figure out how to re-install the 'Myqnapcloud' application which handles the UPNP

Model is TS-253A
FW: 4.3.6.1050

Perhaps post your model/firmware versions

Post Reply

Return to “myQNAPcloud service”