QNAP LOADING ERROR w/ CHROME Browser

Post your questions about myQNAPcloud service here.
Post Reply
NYCMighty
First post
Posts: 1
Joined: Fri Mar 06, 2020 11:55 pm

QNAP LOADING ERROR w/ CHROME Browser

Post by NYCMighty » Sat Mar 07, 2020 12:04 am

Hi All!

Happy Friday!

Have an issue.... Everytime opening up myQNAPcloud on chrome it brings an issue opening the page. I get an infinite loop where its trying to open the pages.
No issues with IE only on chrome.

Please let me know if anyone got this resolved....?

jgirado
Starting out
Posts: 28
Joined: Sun Feb 17, 2008 7:32 pm
Location: San Diego, CA

Re: QNAP LOADING ERROR w/ CHROME Browser

Post by jgirado » Sat Mar 14, 2020 4:09 am

Same problem here, using 3 different machines, I can't seem to login using Chrome. I have to use IE in order to login.
Javier

glebgleb
First post
Posts: 1
Joined: Wed Mar 18, 2020 4:26 pm

Re: QNAP LOADING ERROR w/ CHROME Browser

Post by glebgleb » Wed Mar 18, 2020 4:29 pm

I have the same problem using Chrome.
Hope QNAP will solve this issue.

tobidelbruck2
New here
Posts: 2
Joined: Fri Oct 30, 2009 6:06 am

Re: QNAP LOADING ERROR w/ CHROME Browser

Post by tobidelbruck2 » Thu Mar 19, 2020 12:47 pm

Same here, happens with chrome windows 10x64 Version 80.0.3987.132 (Official Build) (64-bit), even in anonymous browser window. MS Edge works fine.

User avatar
storageman
Ask me anything
Posts: 5507
Joined: Thu Sep 22, 2011 10:57 pm

Re: QNAP LOADING ERROR w/ CHROME Browser

Post by storageman » Fri Mar 20, 2020 4:54 pm

Assume you all tried clearing the cache

dxfoxd
Starting out
Posts: 15
Joined: Wed Jul 28, 2010 4:20 am
Location: The Netherlands

Re: QNAP LOADING ERROR w/ CHROME Browser

Post by dxfoxd » Fri Mar 20, 2020 6:36 pm

Same here. I did a thorough cleanup of Chrome (version 80.0.3987.149 (Officiële build) (64-bits). After logging in, the page goes into an indefinite loop. No problems with other browsers.

pheerink
Starting out
Posts: 19
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:31 am

Re: QNAP LOADING ERROR w/ CHROME Browser

Post by pheerink » Sun Mar 22, 2020 11:37 pm

Same here, Safari and Chrome not working. IE on windows works!

davey1978
New here
Posts: 2
Joined: Tue Mar 24, 2020 2:29 am

Re: QNAP LOADING ERROR w/ CHROME Browser

Post by davey1978 » Tue Mar 24, 2020 2:41 am

Having the same issue here.. Trying to connect to my work NAS.
Myqnapcloud link is in indefinite loop, but only on my stationary computer & LAN connection. And for me it doesnt matter if it is Chrome or IE browser...
But.. I can connect to it with my laptop over WLAN and also via android phone (on same network home). Tried clearing all browser cache and other stuff..
This is happening for last 14 days, before was all ok.. makes me very nervous..
Anyone with solution?

Post Reply

Return to “myQNAPcloud service”