This page can’t be displayed

Post your questions about myQNAPcloud service here.
Post Reply
xhani
New here
Posts: 3
Joined: Sun Jan 26, 2014 3:10 pm

This page can’t be displayed

Post by xhani » Sun Jan 26, 2014 3:49 pm

Hi and thanks for helping me on this issue,
I just finished the main configuration of TS-469 Pro especially the ones for myQNAPcloud service.
I also have installed OpenVPN GUI and am already connected through it.
I am able to open the QNAPmycloud connect 1.1.0 where I can see the File Explorer folder and Network Drive Mapping which are functioning fine.
I have also registered both the TS-469 Pro and myQNAPcloud service.
When I open myQNAPcloud I can see all the program icons I wanted to control through the cloud service (QTS Web, File Station, Web Server, Multimedia Station, Photo Station, Music Station) however when I click to open any of them I always get the ever-annoying message: "This page can’t be displayed".
I am not aware that my ISP (iPrimus Australia) has any restrictions on internet services.
Is this issue something that happens rather common and what do I need to do to fix it?
Kind regards,
Xhani

User avatar
pwilson
Guru
Posts: 22568
Joined: Fri Mar 06, 2009 11:20 am
Location: Victoria, BC, Canada (UTC-08:00)

Re: This page can’t be displayed

Post by pwilson » Sun Jan 26, 2014 5:17 pm

xhani wrote:Hi and thanks for helping me on this issue,
I just finished the main configuration of TS-469 Pro especially the ones for myQNAPcloud service.
I also have installed OpenVPN GUI and am already connected through it.
I am able to open the QNAPmycloud connect 1.1.0 where I can see the File Explorer folder and Network Drive Mapping which are functioning fine.
I have also registered both the TS-469 Pro and myQNAPcloud service.
When I open myQNAPcloud I can see all the program icons I wanted to control through the cloud service (QTS Web, File Station, Web Server, Multimedia Station, Photo Station, Music Station) however when I click to open any of them I always get the ever-annoying message: "This page can’t be displayed".
I am not aware that my ISP (iPrimus Australia) has any restrictions on internet services.
Is this issue something that happens rather common and what do I need to do to fix it?
Kind regards,
Xhani


Assuming your have your OpenVPN connection successfully active on "default" QNAP OpenVPN Server address of: 10.8.0.1

NAS Admin GUI: https://10.8.0.1/
File Station: http://10.8.0.1/cgi-bin/fm.html
Web Server: http://10.8.0.1/
Multimedia Station: Don't waste your time - It's depreciated
Photo Station: http://10.8.0.1/photo/
Music Station: http://10.8.0.1/musicstation/

Hint: Read this message when you are remote to your network, and have OpenVPN active, and you can simply "click" on each of these URL's provided. :shock:

Patrick M. Wilson
Victoria, BC Canada
QNAP TS-470 Pro w/ 4 * Western Digital WD30EFRX WD Reds (RAID5) - - Single 8.1TB Storage Pool FW: QTS 4.2.0 Build 20151023 - Kali Linux v1.06 (64bit)
Forums: View My Profile - Search My Posts - View My Photo - View My Location - Top Community Posters
QNAP: Turbo NAS User Manual - QNAP Wiki - QNAP Tutorials - QNAP FAQs

Please review: When you're asking a question, please include the following.

xhani
New here
Posts: 3
Joined: Sun Jan 26, 2014 3:10 pm

Re: This page can’t be displayed

Post by xhani » Sat Feb 01, 2014 9:06 pm

Thank you so much Patrick. I forgot to mention that I had connected the QNAP to the ASUS RT-AC66U router. After connecting the NAS straight to the modem provided by iPrimus (the internet provider) things seems to be working fine.

I have noticed that the OpenVPN Assigned IP has changed from 10.8.0.1 to 10.8.0.6. Is this a problem?

Cheers :)

xhani
New here
Posts: 3
Joined: Sun Jan 26, 2014 3:10 pm

Re: This page can’t be displayed

Post by xhani » Sat Feb 01, 2014 9:16 pm

I tried clicking on the following links:

NAS Admin GUI: https://10.8.0.1/
File Station: http://10.8.0.1/cgi-bin/fm.html
Web Server: http://10.8.0.1/
Photo Station: http://10.8.0.1/photo/
Music Station: http://10.8.0.1/musicstation/

but still get the same message - This page can't be displayed. I replaced the 10.8.0.1 with 10.8.0.6 but still am getting the same result. Any idea why this is happening?

Thanks again :)

User avatar
pwilson
Guru
Posts: 22568
Joined: Fri Mar 06, 2009 11:20 am
Location: Victoria, BC, Canada (UTC-08:00)

Re: This page can’t be displayed

Post by pwilson » Sun Feb 02, 2014 1:06 am

xhani wrote:I tried clicking on the following links:

NAS Admin GUI: https://10.8.0.1/
File Station: http://10.8.0.1/cgi-bin/fm.html
Web Server: http://10.8.0.1/
Photo Station: http://10.8.0.1/photo/
Music Station: http://10.8.0.1/musicstation/

but still get the same message - This page can't be displayed. I replaced the 10.8.0.1 with 10.8.0.6 but still am getting the same result. Any idea why this is happening?

Thanks again :)


What does your Routing table took like?
Is Port 1194/UDP forwarded within your Router to NAS:1194/UDP?

My Routering Table here with OpenVPN enabled:

Code: Select all

/sbin/route -n
Kernel IP routing table
Destination     Gateway         Genmask         Flags Metric Ref    Use Iface
0.0.0.0         10.77.13.1      0.0.0.0         UG    0      0        0 eth0
10.8.0.0        10.8.0.2        255.255.255.0   UG    0      0        0 tun0
10.8.0.2        0.0.0.0         255.255.255.255 UH    0      0        0 tun0
10.77.13.0      0.0.0.0         255.255.255.0   U     0      0        0 eth0
127.0.0.0       0.0.0.0         255.0.0.0       U     0      0        0 lo
224.0.0.0       0.0.0.0         240.0.0.0       U     0      0        0 eth0


Note the Routing table entries using the "tun0" (OpenVPN) interface.

Lets check that my NAS is actually listening on 1194/UDP:

Code: Select all

/sbin/netstat -uan | grep :1194
udp        0      0 0.0.0.0:1194            0.0.0.0:*


Please login to your NAS via SSH, (login as "admin"), and execute the following commands:

Code: Select all

/sbin/route -n
/sbin/netstat -uan | grep :1194
/bin/ps | grep openvpn | grep -v grep
#done



Please cut&paste the output of these commands back to this message thread.

Patrick M. Wilson
Victoria, BC Canada
QNAP TS-470 Pro w/ 4 * Western Digital WD30EFRX WD Reds (RAID5) - - Single 8.1TB Storage Pool FW: QTS 4.2.0 Build 20151023 - Kali Linux v1.06 (64bit)
Forums: View My Profile - Search My Posts - View My Photo - View My Location - Top Community Posters
QNAP: Turbo NAS User Manual - QNAP Wiki - QNAP Tutorials - QNAP FAQs

Please review: When you're asking a question, please include the following.

Post Reply

Return to “myQNAPcloud service”