Reverse proxy

Post your questions about Web Server usage and Apache + PHP + MySQL/SQLite web applications.
presenceofmind
Getting the hang of things
Posts: 68
Joined: Thu May 26, 2016 3:05 pm

Re: Reverse proxy

Postby presenceofmind » Thu Jul 20, 2017 9:45 pm

I already did. previous post item 5)

giopas
Been there, done that
Posts: 846
Joined: Thu Mar 26, 2015 12:36 am
Location: somewhere in EU

Re: Reverse proxy

Postby giopas » Thu Jul 20, 2017 9:49 pm

What if you try with a custom sub.domain? In my case I have for example the following config in DNS panel of my domain provider:

Type: CNAME
TTL: 3 hours
Name: gogs
Value: xxxx.myqnapcloud.com.

I don't know if this could be helpful...


Sent from my A0001 using Tapatalk
Qnap TS-253Pro 16Gb RAM - Single Storage Pool: 2 WRed 4TB (RAID 1)
Qnap TS-453A 16Gb RAM - Single Storage Pool: 4 WRed 4TB (RAID 5)

presenceofmind
Getting the hang of things
Posts: 68
Joined: Thu May 26, 2016 3:05 pm

Re: Reverse proxy

Postby presenceofmind » Thu Jul 20, 2017 9:57 pm

Domains are converted into IPs. if we can get IPs working, we worry about ports (internet access) and domains(pretty names) afterwards.

What must work first is: http://192.168.1.1/git --> http://192.168.1.1:3000

PS: I don't have DS server. I'm using qnap cloud domain.

presenceofmind
Getting the hang of things
Posts: 68
Joined: Thu May 26, 2016 3:05 pm

Re: Reverse proxy

Postby presenceofmind » Fri Jul 21, 2017 12:02 am

I've found this discussion about the same thing I'm trying to do. It is very simple.

https://discuss.gogs.io/t/apache-sub-ur ... gogs/129/5

Qnap web server and it's config resets is what's causing all this nightmare.

And we are bashing our heads on the wall for more than a month.

giopas
Been there, done that
Posts: 846
Joined: Thu Mar 26, 2015 12:36 am
Location: somewhere in EU

Re: Reverse proxy

Postby giopas » Fri Jul 21, 2017 1:38 am

I can't tell, I have installed gogs and with a reverse proxy I could reach the first setup screen. I did not continue to see if the service could be proxed correctly after the setup phase or if some module had to be added to apache.config to make it working...

Sent from my A0001 using Tapatalk
Qnap TS-253Pro 16Gb RAM - Single Storage Pool: 2 WRed 4TB (RAID 1)
Qnap TS-453A 16Gb RAM - Single Storage Pool: 4 WRed 4TB (RAID 5)


Return to “Web Server & Applications (Apache + PHP + MySQL / SQLite)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests