Page 1 of 1

WordPress site fails to load properly on remote access

Posted: Tue Jun 09, 2020 11:08 pm
by UlrichM
Hello, could someone please help a Qnap newbie?

I have a Wordpress website up and running on my QNAP NAS and all's well when accessing it on my LAN. When accessing it remotely, however, it doesn't load properly -- it appears "broken" (sorry if the term isn't correct from a technical viewpoint) as shown in the attached screenshot file.

Thank you so much in advance.

Re: WordPress site fails to load properly on remote access

Posted: Tue Jun 09, 2020 11:35 pm
by dolbyman
Do not expose your NAS to the internet, unless you like to get hacked and held for ransom

Re: WordPress site fails to load properly on remote access

Posted: Wed Jun 10, 2020 1:20 am
by jaysona
UlrichM wrote:
Tue Jun 09, 2020 11:08 pm
Hello, could someone please help a Qnap newbie?

I have a Wordpress website up and running on my QNAP NAS and all's well when accessing it on my LAN. When accessing it remotely, however, it doesn't load properly -- it appears "broken" (sorry if the term isn't correct from a technical viewpoint) as shown in the attached screenshot file.

Thank you so much in advance.
There are several things that need to be corrected, however I think you would probably be better served by using one of the plethora of WordPress sites available on the Internet.

To get word press working properly on a QNAP requires fiddling with config files and permission settings via CLI commands using ssh.

While I am sure you could learn how to perform all these activities, the learning curve may be steep, and during the learning process your NAS could be open to potential compromise.

QNAP marketing is great a claiming how simple QNAP NAS' are to setup and use. However many people seem to forget that simple != secure.