[QSonarr] [2.0.0.5338] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

This is the best place for community developers to publish their genius work. Your Apps enrich the QNAP Turbo NAS.
pete0r
New here
Posts: 2
Joined: Sun May 11, 2014 1:52 pm

Re: [QSonarr] [2.0.0.5153] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by pete0r » Sat Apr 06, 2019 12:27 pm

Did you figure this out - i am still having issues getting sonarr or radarr to work

antakar
Getting the hang of things
Posts: 96
Joined: Wed Apr 15, 2015 9:08 pm

Re: [QSonarr] [2.0.0.5153] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by antakar » Sun Apr 07, 2019 3:13 am

No, I haven't. I think the database and config were deleted. I don't know.

pete0r
New here
Posts: 2
Joined: Sun May 11, 2014 1:52 pm

Re: [QSonarr] [2.0.0.5153] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by pete0r » Mon Apr 08, 2019 8:07 pm

Hey antaker - sorted my issue.
I had to remove mono and find install an x86 version for the qnap. After that it all came back to life

bassar
New here
Posts: 5
Joined: Thu Jan 17, 2013 8:45 pm

Re: [QSonarr] [2.0.0.5153] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by bassar » Thu Aug 29, 2019 10:01 pm

trp wrote:
Fri Aug 24, 2018 9:43 pm
*BUMP*

Apologies, but would love some guidance or suggestions here if anyone has any ideas?
Thanks in advance..
trp wrote:Hi there, I'm having issues with my install of QSonarr (configuration below).

Once a download completes (using SAB), QSonarr reports that it is "Unable to determine if file is a sample" for EVERY download.
Whilst I can perform a Manual Import, I would like to get this working... Does anyone have any suggestions, please?

System configuration notes:
NAS: TS-459
Firmware: 4.2.6
QMono: 5.4.1.6.0 (x86)
QSonarr: 2.0.0.5163 (x86) - updated in app to 2.0.0.5228
QSonarr - Status (warning): MediaInfo Library could not be loaded libmediainfo.so.0
QSonarr - Settings/Media Management/Permissions - both file and folder chmod are 0777
SABnzbdplus 180427 via SHERPA
SAB config: User Folders/Permissions for completed downloads: 777

Try installing this - fixed the error for me
https://www.qnapclub.eu/en/qpkg/712

Th3K1pp3r
New here
Posts: 3
Joined: Tue Nov 03, 2015 3:52 am

Re: [QSonarr] [2.0.0.5153] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by Th3K1pp3r » Tue Oct 15, 2019 2:13 pm

Hi
After a minor disaster with a raid group I re-initialised my NAS. Everything was fine - time to re-install Sonarr, Radarr and NZBGET.
NAS: TS453Pro
Firmware: 4.4.1.1086 / 64bit
Memory: 8GB
QMono: 5.20.1.19
QSonarr: 2.0.0.5163
QNZBGet: 21.0.0

All installed with no problem - initialised QSonarr Series from disk (no problem) but the minute QSonarr starts processing (Scanning / RSS Sync) cpu usage spikes and memory usage climbs, to the point (>6GB) that I have to kill QSonarr to allow the NAS to continue operating !

I have been using QSonarr / QRadarr / QNZBGet for years without any issue so any insights would be greatly appreciated

malve
Starting out
Posts: 13
Joined: Thu Oct 06, 2016 1:04 am

Re: [QSonarr] [2.0.0.5153] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by malve » Sat Nov 23, 2019 6:25 pm

Is there a way to stop Appcenter from checking if there's a new version of QSonarr?
I mean I'm never going to update it in Appcenter anyway because of the builtin updater in QSonarr which is much quicker on releases.
QNAP TS-451+
Upgraded to 16 GB RAM (Crucial DDR3L 1600 MHz SODIMM CT102464BF160B)
Seagate IronWolf 2TB drives (ST2000VN004) in RAID 5

faaip
New here
Posts: 3
Joined: Sat Jun 01, 2013 9:38 am

Re: [QSonarr] [2.0.0.5153] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by faaip » Wed Jan 15, 2020 6:05 pm

bassar wrote:
Thu Aug 29, 2019 10:01 pm
trp wrote:
Fri Aug 24, 2018 9:43 pm
*BUMP*

Apologies, but would love some guidance or suggestions here if anyone has any ideas?
Thanks in advance..
trp wrote:Hi there, I'm having issues with my install of QSonarr (configuration below).

Once a download completes (using SAB), QSonarr reports that it is "Unable to determine if file is a sample" for EVERY download.
Whilst I can perform a Manual Import, I would like to get this working... Does anyone have any suggestions, please?

System configuration notes:
NAS: TS-459
Firmware: 4.2.6
QMono: 5.4.1.6.0 (x86)
QSonarr: 2.0.0.5163 (x86) - updated in app to 2.0.0.5228
QSonarr - Status (warning): MediaInfo Library could not be loaded libmediainfo.so.0
QSonarr - Settings/Media Management/Permissions - both file and folder chmod are 0777
SABnzbdplus 180427 via SHERPA
SAB config: User Folders/Permissions for completed downloads: 777

Try installing this - fixed the error for me
https://www.qnapclub.eu/en/qpkg/712
so weirdly enough since the last qsonarr update im getting this error message too, but unfortunately downloading and installing that package didnt help - is there some kind of symlink breakage going on?

timag3
Starting out
Posts: 19
Joined: Sat Nov 02, 2013 9:28 pm

Re: [QSonarr] [2.0.0.5153] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by timag3 » Thu Jan 16, 2020 7:10 pm

faaip wrote:
Wed Jan 15, 2020 6:05 pm
...

so weirdly enough since the last qsonarr update im getting this error message too, but unfortunately downloading and installing that package didnt help - is there some kind of symlink breakage going on?
I am having the exact same issue. I've tried installing that package. I did check that the libmediainfo files are in the PATH and can be found. Both Radarr and QSonar give me this error.

QSonar version
2.0.0.5338
Mono Version
5.20.1.19

User avatar
QNAP_Stephane
Experience counts
Posts: 3504
Joined: Wed Mar 27, 2013 1:00 am

Re: [QSonarr] [2.0.0.5338] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by QNAP_Stephane » Thu Jan 16, 2020 11:00 pm

updated
--------------------------------------------------------------------------
QnapClub AppCenter - https://www.qnapclub.eu
--------------------------------------------------------------------------

Philbyfish73
First post
Posts: 1
Joined: Wed Jun 14, 2017 6:46 pm

Re: [QSonarr] [2.0.0.5338] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by Philbyfish73 » Wed Feb 05, 2020 3:09 pm

I am still getting the "MediaInfo Library could not be loaded libmediainfo.so.0" error and I have installed the updated release?

Also started getting RAM disk errors which i wasn't before. unsure if they are related?

Sonarr Version
2.0.0.5338
Mono Version
5.20.1.19
MediCLI version
18.12.1 (installed 5/2/20)

scottietrek
First post
Posts: 1
Joined: Fri Mar 20, 2020 9:07 pm

Re: [QSonarr] [2.0.0.5338] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by scottietrek » Fri Mar 20, 2020 9:09 pm

OK i have a tvs-882brt3 QNAP
I would like to install sonarr on it does anyone know what version to choose?

CheekyChester
New here
Posts: 3
Joined: Sun Jan 04, 2015 4:35 am

Re: [QSonarr] [2.0.0.5338] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by CheekyChester » Sun Mar 22, 2020 3:12 am

All,
I have been running Sonarr happily for many years and in the last couple of weeks, it stopped working properly.
I was initially having SSL errors connecting to indexers, I fixed that but now I have the following error:

Code: Select all

20-3-21 21:04:52.7|Error|VideoFileInfoReader|mediainfo is required but was not found

[v2.0.0.5344] System.DllNotFoundException: libmediainfo.so.0
  at (wrapper managed-to-native) NzbDrone.Core.MediaFiles.MediaInfo.MediaInfo.MediaInfo_New()
  at NzbDrone.Core.MediaFiles.MediaInfo.MediaInfo..ctor () [0x00006] in C:\BuildAgent\work\5d7581516c0ee5b3\src\NzbDrone.Core\MediaFiles\MediaInfo\MediaInfoLib.cs:69 
  at NzbDrone.Core.MediaFiles.MediaInfo.VideoFileInfoReader.GetMediaInfo (System.String filename) [0x00021] in C:\BuildAgent\work\5d7581516c0ee5b3\src\NzbDrone.Core\MediaFiles\MediaInfo\VideoFileInfoReader.cs:43
I have checked and Mediainfo is installed and working. I have copied symlinks of libmediainfo.so.0 into every folder I can image.

Does anyone have any ideas on how I can fix this?

I have a TS-239 running firmware 4.2.6 Build 20200109

Sonarr version
2.0.0.5344
Mono Version
5.20.1.19
AppData directory
/share/MD0_DATA/SONARR_CONFIG
Startup directory
/share/MD0_DATA/.qpkg/QSonarr/NzbDrone

CheekyChester
New here
Posts: 3
Joined: Sun Jan 04, 2015 4:35 am

Re: [QSonarr] [2.0.0.5338] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by CheekyChester » Wed Mar 25, 2020 12:27 am

All,

I found the solution to my qsonarr problems. I installed SortMyQPKGs https://www.qnapclub.eu/en/qpkg/508

Problem solved.

User avatar
Gryzor
Easy as a breeze
Posts: 277
Joined: Sat Oct 24, 2015 3:21 pm
Contact:

Re: [QSonarr] [2.0.0.5338] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by Gryzor » Wed Mar 25, 2020 3:18 am

So you set it to run last?
.:.
QNAP TS-251-4G / 4.3.2.0026

User avatar
Gryzor
Easy as a breeze
Posts: 277
Joined: Sat Oct 24, 2015 3:21 pm
Contact:

Re: [QSonarr] [2.0.0.5338] Smart PVR for newsgroup and bittorrent users

Post by Gryzor » Wed Mar 25, 2020 4:39 pm

Hello everyone!

So, not the smartest thing I've ever done probably (I blame it on the lack of sleep that accompanies having a baby), but I installed QSonarr 3 along with Qsonarr 2. I thought it would be a separate installation and that by changing ports I would be able to access both.

Launching v2 though launches v3, no way to access v2. Uninstalled v3, now launching v2 (at the port I set for v3) gives me an empty page with this: "message": "NotFound"

At this point I have two questions:

QUESTION 1: Are my Qsonarr 2 data lost?

At this point I wouldn't mind sticking with Sonarr3 and setting it up again, however when I'm scanning my disk I get a ton of similar errors:
Message
Failed to establish secure https connection to 'https://skyhook.sonarr.tv/v1/tvdb/search/en/?term=what we do in the shadows'.: Failed to establish secure https connection to 'https://skyhook.sonarr.tv/v1/tvdb/search/en/?term=what we do in the shadows'.

Exception
NzbDrone.Common.Http.TlsFailureException: Failed to establish secure https connection to 'https://skyhook.sonarr.tv/v1/tvdb/search/en/?term=what we do in the shadows'. ---> System.Net.WebException: Error: TrustFailure (The authentication or decryption has failed.) ---> System.IO.IOException: The authentication or decryption has failed. ---> System.IO.IOException: The authentication or decryption has failed. ---> Mono.Security.Protocol.Tls.**: Invalid certificate received from server. Error code: 0xffffffff800b010a
at Mono.Security.Protocol.Tls.RecordProtocol.EndReceiveRecord (System.IAsyncResult asyncResult) [0x00053] in /SRC/mono-4.6.2/mcs/class/Mono.Security/Mono.Security.Protocol.Tls/RecordProtocol.cs:434
at Mono.Security.Protocol.Tls.SslClientStream.SafeEndReceiveRecord (System.IAsyncResult ar, System.Boolean ignoreEmpty) [0x00000] in /SRC/mono-4.6.2/mcs/class/Mono.Security/Mono.Security.Protocol.Tls/SslClientStream.cs:256
at Mono.Security.Protocol.Tls.SslClientStream.NegotiateAsyncWorker (System.IAsyncResult result) [0x00071] in /SRC/mono-4.6.2/mcs/class/Mono.Security/Mono.Security.Protocol.Tls/SslClientStream.cs:418
--- End of inner exception stack trace ---
at Mono.Security.Protocol.Tls.SslClientStream.EndNegotiateHandshake (System.IAsyncResult result) [0x00035] in /SRC/mono-4.6.2/mcs/class/Mono.Security/Mono.Security.Protocol.Tls/SslClientStream.cs:396
at Mono.Security.Protocol.Tls.SslStreamBase.AsyncHandshakeCallback (System.IAsyncResult asyncResult) [0x0000c] in /SRC/mono-4.6.2/mcs/class/Mono.Security/Mono.Security.Protocol.Tls/SslStreamBase.cs:101
--- End of inner exception stack trace ---
at Mono.Security.Protocol.Tls.SslStreamBase.EndRead (System.IAsyncResult asyncResult) [0x00058] in /SRC/mono-4.6.2/mcs/class/Mono.Security/Mono.Security.Protocol.Tls/SslStreamBase.cs:886
at Mono.Net.Security.Private.LegacySslStream.EndAuthenticateAsClient (System.IAsyncResult asyncResult) [0x00011] in /SRC/mono-4.6.2/mcs/class/System/Mono.Net.Security/LegacySslStream.cs:475
at Mono.Net.Security.Private.LegacySslStream.AuthenticateAsClient (System.String targetHost, System.Security.Cryptography.X509Certificates.X509CertificateCollection clientCertificates, System.Security.Authentication.SslProtocols enabledSslProtocols, System.Boolean checkCertificateRevocation) [0x00000] in /SRC/mono-4.6.2/mcs/class/System/Mono.Net.Security/LegacySslStream.cs:445
at Mono.Net.Security.MonoTlsStream.CreateStream (System.Byte[] buffer) [0x0001e] in /SRC/mono-4.6.2/mcs/class/System/Mono.Net.Security/MonoTlsStream.cs:99
--- End of inner exception stack trace ---
at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse (System.IAsyncResult asyncResult) [0x00065] in /SRC/mono-4.6.2/mcs/class/System/System.Net/HttpWebRequest.cs:1025
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse () [0x0000e] in /SRC/mono-4.6.2/mcs/class/System/System.Net/HttpWebRequest.cs:1037
at NzbDrone.Common.Http.Dispatchers.ManagedHttpDispatcher.GetResponse (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookies) [0x00123] in M:\BuildAgent\work\63739567f01dbcc2\src\NzbDrone.Common\Http\Dispatchers\ManagedHttpDispatcher.cs:81
--- End of inner exception stack trace ---
at NzbDrone.Common.Http.Dispatchers.ManagedHttpDispatcher.GetResponse (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookies) [0x001ab] in M:\BuildAgent\work\63739567f01dbcc2\src\NzbDrone.Common\Http\Dispatchers\ManagedHttpDispatcher.cs:103
at NzbDrone.Common.Http.HttpClient.ExecuteRequest (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookieContainer) [0x00080] in M:\BuildAgent\work\63739567f01dbcc2\src\NzbDrone.Common\Http\HttpClient.cs:123
at NzbDrone.Common.Http.HttpClient.Execute (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request) [0x00008] in M:\BuildAgent\work\63739567f01dbcc2\src\NzbDrone.Common\Http\HttpClient.cs:59
at NzbDrone.Common.Http.HttpClient.Get (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request) [0x00007] in M:\BuildAgent\work\63739567f01dbcc2\src\NzbDrone.Common\Http\HttpClient.cs:273
at NzbDrone.Common.Http.HttpClient.Get[T] (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request) [0x00000] in M:\BuildAgent\work\63739567f01dbcc2\src\NzbDrone.Common\Http\HttpClient.cs:278
at NzbDrone.Core.MetadataSource.SkyHook.SkyHookProxy.SearchForNewSeries (System.String title) [0x000ff] in M:\BuildAgent\work\63739567f01dbcc2\src\NzbDrone.C

This happens for every series scanned.

Som my question #2 is, naturally, any ideas about this?

Thanks!
.:.
QNAP TS-251-4G / 4.3.2.0026

Post Reply

Return to “Community Apps”