Page 2 of 3

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.6.4 ] Document Management System

Posted: Sat Jun 09, 2018 11:28 pm
by QNAP_Stephane
need to check if feasible (on same kind of soft i just updated OpenKM)

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Sat Jun 09, 2018 11:45 pm
by QNAP_Stephane
updated

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Mon Jun 11, 2018 4:00 pm
by Gencix
Very Thanks, for now I will try to install OpenKm to do some tests :wink:

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Mon Jun 11, 2018 8:05 pm
by Gencix
Install correctly in TS-231 but can't open
http://ipofnas:45180/logicaldoc/setup

Via SSH
[~] # http://ipofnas:45180/logicaldoc/setup
-sh: http://ipofnas:45180/logicaldoc/setup: No such file or directory

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Mon Jun 11, 2018 8:13 pm
by QNAP_Stephane
may be an issue with QJDK8 on x31.. try other version

i cant check now.. my TS-231 is broken

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Tue Jun 12, 2018 7:25 pm
by QNAP_Stephane
ok found the bug with Java on x31

Java refuse to launch due to missing symlink in /lib

i ve open a bug internally on Mantis... ld-linux-armhf.so.3 should exist in /lib as symlink and pointing to ld-2.14.1.so

adding this symlink make Logicaldoc working.. and other Java application as well

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Tue Jun 12, 2018 9:48 pm
by Gencix
You think that I have to delete previous installation and simply reinstall?
Or other to fix?

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Tue Jun 12, 2018 9:50 pm
by QNAP_Stephane
no need.. all java based on QJDK8 will not start due this symlink missing

unless it is fix on NAS firmware you need to create this link each time NAS starting

fix in ssh

Code: Select all

cd /lib
ln -sf ld-2.14.1.so ld-linux-armhf.so.3


then restart LogicalDoc (or the other java QJDK8 based qpkg )

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Wed Jun 13, 2018 8:20 pm
by Gencix
Don't work, I made mistakes ?
Image

http://ipofnas:45180/logicaldoc/setup
obviously it don't work even from the browser

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Wed Jun 13, 2018 8:22 pm
by QNAP_Stephane
looks ok...

just stop and restart logicaldoc within Appcenter.. it should run now... after some moment webui will display

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Wed Jun 13, 2018 8:27 pm
by Gencix
restart but display always the same error

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Wed Jun 13, 2018 8:39 pm
by QNAP_Stephane
please check if java is working

/opt/QJDK8/bin/java

all action are to be done in web browser .. just click open on LogicalDoc appcenter icon for WebUI

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Thu Jun 14, 2018 12:03 am
by Gencix
Image

Thanks !
I had to restart everything, even the NAS
and now works
I'm doing the initial setup

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Tue Oct 16, 2018 1:45 am
by liviu
Hi everybody and many thanks to Stephane!
I've just updated the application from 7.7.4 to 7.7.6, but unfortunately, I can not find the docs from the previous version. Any help or guidance to recover it's highly appreciated.
Many thanks,
Liviu

Re: [ LogicalDoc CE ] [ 7.7.6 ] Document Management System

Posted: Wed Oct 17, 2018 5:06 pm
by liviu
liviu wrote:Hi everybody and many thanks to Stephane!
I've just updated the application from 7.7.4 to 7.7.6, but unfortunately, I can not find the docs from the previous version. Any help or guidance to recover it's highly appreciated.
Many thanks,
Liviu


Hi Stephane,

Actually, the previous version I've had should have been 7.6.4 (installation was done in October 2017), not 7.7.4 (released this year). I thought that it would be a good ideea to rollback to 7.6.4, so I uninstalled the update and tried to reinstall 7.6.4 from qnapclub store. I am getting an error on setup, 500 internal server error, check the logs.
When I try to login with my old credentials, the access is denied.
Would you please help me solve this, as I really got stuck in here?

Thanks,
Liviu