Remote Access connects for about 15 seconds then disconnects

Plex allows you to aggregate all your personal media and access it anywhere you go. Enjoy your own media on all your devices with the Plex Media Server.
Post Reply
jrjong
New here
Posts: 3
Joined: Wed May 27, 2020 5:35 pm

Remote Access connects for about 15 seconds then disconnects

Post by jrjong » Sun May 31, 2020 8:10 pm

Hello,
My plex server which has worked in the past with remote access working with no issues.
Remote access now decides to connect for about 10-15 seconds and then it disconnects, i have a aol mail login port forwarding rule on my router which allows any source IP to reach my public IP on port 32400 which is what both the public and private are set to (32400).

Has anyone got any suggestions to fix this issue, i have tried uninstalling and reinstalling but still no luck. I have tried alternative ports but still no luck??
Last edited by jrjong on Thu Jun 25, 2020 2:51 pm, edited 1 time in total.

holger_kuehn
Know my way around
Posts: 127
Joined: Sun Oct 20, 2013 11:45 pm

Re: Remote Access connects for about 15 seconds then disconnects

Post by holger_kuehn » Mon Jun 01, 2020 12:25 am

Have you checked, that streaming is working on you local network? This way you should be able to determine, if the problem is the playback itself (even local) or just the remote end.
Model: TS-1635AX FW: 4.4.3.1421 build 20200907

QTS (SSD): [RAID-1] 2 x 2TB Samsung Evo 860 M.2
Data (HDD): [RAID-6] 5 x 10TB WD Red
UPS: Cyberpower CP900EPFCLCD

Post Reply

Return to “Plex Media Server”