Code 43? No More! NVIDIA Finally Blesses VFIO!?

Introduce yourself to us and other members here, or share your own product reviews, suggestions, and tips and tricks of using QNAP products.
Post Reply
User avatar
Moogle Stiltzkin
Ask me anything
Posts: 9865
Joined: Thu Dec 04, 2008 12:21 am
Location: Around the world....
Contact:

Code 43? No More! NVIDIA Finally Blesses VFIO!?

Post by Moogle Stiltzkin » Sat Apr 17, 2021 3:14 am

Code 43? No More! NVIDIA Finally Blesses VFIO!?

https://www.youtube.com/watch?v=kCNPdih6gbg


if i'm not mistaken i got that code 43 when i was messing with setting up the nvidia card for qnap virtualstation setup.

but now they are saying that issue is gone with the new driver update 8) (there were work arounds before,but o well)

hopefully nvidia supports vms more :'
NAS
[Main Server] QNAP TS-877 w. 4tb [ 3x HGST Deskstar NAS & 1x WD RED NAS ] EXT4 Raid5 & 2 x m.2 SATA Samsung 850 Evo raid1 +16gb ddr4 Crucial+ QWA-AC2600 wireless+QXP PCIE
[Backup] QNAP TS-653A w. 5x 2TB Samsung F3 (HD203WI) EXT4 Raid5
[Backup] QNAP TL-D400S 2x 4TB WD Red Nas (WD40EFRX) 2x 4TB Seagate Ironwolf, Raid5
[^] QNAP TS-659 Pro II
[^] QNAP TS-509 Pro w. 4x 1TB WD RE3 (WD1002FBYS) EXT4 Raid5
[^] QNAP TS-253D
[^] QNAP TS-228
[Mobile NAS] TBS-453DX w. 2x Crucial MX500 500gb EXT4 raid1

Network
Qotom Pfsense|100dl/50ul MBPS FTTH Internet | Win10, WC PC-Intel i7 920 Ivy bridge desktop (1x 512gb Samsung 850 Pro SSD + 1x 4tb HGST Ultrastar 7K4000)


Guides & articles
[Review] Moogle's QNAP experience
[Review] Moogle's TS-877 review
https://www.patreon.com/mooglestiltzkin

Post Reply

Return to “Users' Corner”