[Linux Station] Can't access service on Linux Station

Discussion about various official QPKG software applications. Login required to view the contents.
Post Reply
muntos
Know my way around
Posts: 111
Joined: Thu Jun 02, 2016 9:54 pm

[Linux Station] Can't access service on Linux Station

Post by muntos » Wed Nov 09, 2016 5:22 am

I've installed an audio server (Mopidy) on Linux Station that listens on ports 6600 and 6680, I can access the services from the Linux Station itself but from other stations in the local network it doesn't work.
Any idea why ?
Like it's a firewall enabled on Linux Station. Running "sudo ufw status verbose" I get Status:inactive .Don't know exactly what this means :)

User avatar
Trexx
Ask me anything
Posts: 5050
Joined: Sat Oct 01, 2011 7:50 am
Location: Minnesota

Re: [Linux Station] Can't access service on Linux Station

Post by Trexx » Wed Nov 09, 2016 10:29 am

What IP address are you using? If you look in the Linux Station console, it should show you the IP of the LInuxStation (Remote connection - Ubuntu IP Address) which will be different that your main QNAP ip typically.
Paul

Model: TS-877-1600 FW: 4.4.1.x
QTier (HDD): [RAID-5] 6 x 3TB HGST DeskStar NAS QTier (SSD): [RAID-1] 2 x 1TB WD Blue m.2's
(SSD): [RAID-1] 2 x 500GB Evo 860
RAM: Kingston HyperX Fury 64GB DDR4-2666
GPU: EVGA GTX 1060, ACX 2.0(1 Fan), 6GB
UPS: CyberPower AVR1350
Media Boxes: Nvidia Shield TV Pro, AppleTV 4k, Various Roku's

Model: TVS-673 32GB FW: 4.4.1.x Test/Backup Box
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NAS RAID Rebuild Times | Live QTS Videos | | QNAP NAS Guide | Information needed when you ask for HELP | QNAP Links, Tutorials, etc.
2018 Plex NAS Compatibility Guide | QNAP Plex FAQ | Moogle's QNAP Faq

muntos
Know my way around
Posts: 111
Joined: Thu Jun 02, 2016 9:54 pm

Re: [Linux Station] Can't access service on Linux Station

Post by muntos » Wed Nov 09, 2016 1:40 pm

Sure, the IP of the Linux Station. Strangely Kodi remote works (tried with 8080 and 8081 ports), as well as VNC..

Sent from my D6603 using Tapatalk

Post Reply

Return to “Official Apps”