IS-400 container station ?

DainB
First post
Posts: 1
Joined: Thu Jul 12, 2018 5:29 pm

IS-400 container station ?

Postby DainB » Thu Jul 12, 2018 5:35 pm

Hi

It looks like IS-400 pro does not have option to download Container Station, any idea why ? It was listed as supported device when Container Station was first released as a beta. container-station_1.8.3031_x86.qpkg installs and runs seemingly fine, wonder what was the reason for excluding it for this model.

Thanks !

dolbyman
Guru
Posts: 10509
Joined: Sat Feb 12, 2011 2:11 am
Location: Vancouver BC , Canada

Re: IS-400 container station ?

Postby dolbyman » Thu Jul 12, 2018 9:30 pm

best to ask qnap(via ticket)...we are just users here


Return to “Container Station”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests